Nuttige informatie en hotels

Congreskosten / persoon

(verplicht)

Inschrijving vóór 1 juni: €85
Inschrijving na 1 juni: €95

Hotel Reservering

Het congres vindt plaats in Hotel Plaza**** in het centrum van Brussel, waar ook het galadiner zal plaatsvinden. We verkregen een zeer betaalbare prijs voor de luxekamers van het hotel. In de rubriek vindt u twee rechtstreekse boekingslinks, één met de mogelijkheid tot annuleren, de andere, voordeliger, zonder annulering.

Hotel Le Plaza
leplaza-brussels.be

Te boeken vóór 29 september 2023 (na deze datum op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Terugbetaalbare kamerprijzen

  • Eenpersoonsbezetting 145,00€ TTC / nacht – Amerikaans ontbijt inbegrepen 
  • Dubbele bezetting 174,00€ TTC / nacht – Amerikaans ontbijt inbegrepen

reservations.leplaza-brussels.be
Gebruik de promotiecode « Wagner » op de homepage.

Niet-terugbetaalbare kamerprijzen

  • Eenpersoonsbezetting 135,00€ TTC / nacht – Amerikaans ontbijt inbegrepen NON-REFUNDABLE
  • Dubbele bezetting 164,00€ TTC / nacht – Amerikaans ontbijt inbegrepen NON-REFUNDABLE

reservations.leplaza-brussels.be
Gebruik de promotiecode « Wagner » op de homepage.

Alle accommodaties

Wat je gelegenheid, verlangens of budget ook mogen zijn … Je kan op je beide oren slapen! De hoofdstad van Europa beschikt over een uiterst gevarieerd aanbod om te overnachten. Maak je keuze en reserveer meteen.
Alle accommodaties

Annulering en terugbetaling

Annulering door de organisatoren

Als een activiteit door de organisatoren van het congres wordt geannuleerd, wordt het volledige registratiebedrag voor de activiteit terugbetaald, met uitsluiting van alle andere kosten.

Sommige activiteiten worden slechts georganiseerd indien een minimum aantal deelnemers is ingeschreven. Indien dit minimumaantal deelnemers niet wordt bereikt, zal de prijs van de reeds geboekte plaatsen volledig worden terugbetaald, met uitsluiting van alle andere kosten.

Voor de opera is het aantal plaatsen beperkt. De plaatsen worden toegewezen volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Wijzigingen en annuleringen door deelnemers

Wijzigingen van boekingen en annuleringen worden alleen geaccepteerd als ze schriftelijk worden doorgegeven aan: wagner23@cerclewagner.be

Annulering door de deelnemer: als de annulering vóór 1 september wordt ontvangen, wordt 90% van het inschrijvingsgeld voor de geboekte activiteiten terugbetaald, met uitzondering van het betalingsgeld, dat in geen geval wordt terugbetaald. Bij annulering na deze datum vindt geen terugbetaling plaats. Wij raden onze deelnemers aan een verzekering af te sluiten om deze risico’s te dekken.

Annulering van operakaartjes: Het beleid van de Munt is dat operakaartjes nooit worden terugbetaald. Tickets worden niet terugbetaald, ongeacht wanneer ze worden geannuleerd. Tickets kunnen worden aangeboden voor doorverkoop zonder garantie van de organiserende kringen.

Annulering van hotelreserveringen: zoals aangegeven op het reserveringsformulier van het hotel, biedt Le Plaza een annuleringsbeleid zonder mogelijkheid tot terugbetaling.

Vervoer

Richting Brussel  

Ben je in Brussel, dan ben je in het hart van Europa. Letterlijk en figuurlijk. Want Brussel is niet alleen de hoofdstad van meer dan een half miljard Europeanen, de stad is ook bijzonder strategisch gelegen. Met de trein sta je vanuit Londen, Parijs, Amsterdam en Keulen in minder dan twee uur tijd in het centrum van Brussel. Dankzij Brussels Airport is de stad dagelijks rechtstreeks verbonden met 200 bestemmingen in de wereld. Van de luchthaven ben je op twintig minuten in het stadscentrum. De stad is zo compact dat alles makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of te voet. 
visit.brussels

Zich verplaatsen in Brussel 

Brussel is heel eenvoudig en vlot bereikbaar. Indien je je wenst te verplaatsen in de hoofdstad, geef dan de voorkeur aan zachte mobiliteit en het openbaar vervoer in plaats van de auto. 
visit.brussels