Do. 2 nov.
09.00 uur

Haal je inspiratie in Brussel

Brussel kent een grote historische, architecturale, gastronomische en culturele rijkdom, maar heeft nog veel meer te bieden! De levendige hoofdstad is uniek, verwelkomend en warm. Er valt altijd wel wat te beleven. Trek op ontdekking en maak kennis met de inwoners en hun groot hart.

Wat te doen : Bezienswaardigheden & musea

Brussel is een stad die beweegt en leeft. Met een ongelooflijke culturele en architecturale rijkdom en erfgoed die erom vragen ontdekt te worden. Ontdek onmisbare plekken, tentoonstellingen, typische stadswijken en kleurrijke evenementen.
https://www.visit.brussels/nl/bezoekers/wat-te-doen

Tentoonstellingen en concerten : agenda

Brussel is voortdurend in beweging. Ben je op zoek naar boeiende tentoonstellingen en rondleidingen, onmisbare evenementen of beurzen rond een thema dat je nieuwsgierigheid prikkelt? Klinkt een concert je als muziek in de oren of wil je je ogen uitkijken in de bioscoop? Er staat altijd wel wat op de Brusselse agenda! Ontdek hier wat er beweegt in Brussel.
https://www.visit.brussels/nl/bezoekers/agenda

Restaurants, Bars en cafés

De kosmopolitische en gulle hoofdstad van België barst van de restaurants met een kleurige, gevarieerde en heerlijke keuken, net als de stad zelf. Er is voor ieder wat wils! Bereid je smaakpapillen alvast voor op het echte Brussel!https://www.visit.brussels/nl/bezoekers/eten-en-drinken

Stad Brussel

Erfgoed
https://www.brussel.be/erfgoed

Cultuur
https://www.brussel.be/cultuur

Wikipedia

Geschiedenis van Brussel
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Brussel

Brussel
https://nl.wikipedia.org/wiki/Brussel_(stad)

Terug naar het volledige programma